20110126

Kenapa saya terdetik membuat blog....

Photobucket
kenapa er?
huhu..sebab??
terdetik dah lama..nak aktif baru jer.. buat blog boleh luahkan pendapat..
terpulang la korg nk menilai cam ne.. semua orang pun ada pendapat..
lagi satu?
buat blog ni..bajet cm berbakat la edit2 gamba **isi masa lapang..
lapang la sangat kan.. tapi?
edit2 gambar tu ada motif.. setiap gambar tu ada kesedaran sivik..
sama2 muhasabah diri n orang lain yg nk join..
kesedaran sivik??
**kalu x tau.. g tanye pak cik google, x pun tanye adik2 korg yg sekolah..hehe

ok..tag sipa?
sape2 yg sudi join jer la..mengeratkan silaturahim :)
Tarikh tutup adalah 2 / 2 / 2011. ( sebarang pindaan akan diberitahu )
join sini

12 comments:

saya_arief said...

blogging itu best..
:D

Hazari. said...

oh, contest rupenye. good luck. eh, kalau edit gambar kat blog, boleh mintak otai2 nasihatkan. hihihi, tu ler yang paling best pasal edit gambar dan postkan kat blog.

unknown girl said...

@arief
setuju2... :D

@hazari
huhu..pandangan org macam2,tu yg best..jom
join contest ni :)

penaberkala said...

uiks, kontest eh?
good luck
btw, tq follow my blog
salam kenal

Maya said...

ai support u huhu

AngahSayang2314 said...

apa pun good luck angah 4llow yer..hehehee

Ati Masrif said...

salam kenal,

thanks flw kak ati ye..

FLW U back..51 ^_~

unknown girl said...

@pena
yups..join2 jom.. :) salam..

@maya
support u too :p

@angah
gud luck too ..hehe

@kak ati
salam kenal gak :)

SyafiqRidhwan said...

thanks join :)

unknown girl said...

@syafiq
u r welcome buddy ;)

cari duit said...

Pandai buat blog banyak gunanya...

unknown girlz said...

@cari duit
yeah..tepat sekali :)