20110131

tag


hehe..ni bukan social network yg tagged tu..
ni bukan juga nak tag blogger lain..
ni bukan juga contest..kontest..

ini adalah..tag..tag sahabat saya untuk saya..
application ni boleh didapati di fb..
ok2..setiap orang akan tag anda berbeza2..
mungkin korg akan tag saya x macam diorg..
camne org tag anda pun..terimalah seadanya..
amik itu sebagai perkara positif..
**my bestie yang dh kenal 8 tahun tag me funny..am i funny ?? :)

huhu..korg..korg rase sifat ak apa?
aku rasa orang kat opiz mesti label ak
pemalu-pelik-pendiam-kerek-sombong etc..
huhu..segan seyy..
tapi percayalah aku bukan cmtu..hehe :)

7 comments:

Hazari. said...

orang cakap kalau nak knal diri kite, kite kene tengok org mcm mane yg jadi kwn kite..

NuSaNa NoSa 91 said...

tag~~ mujur bukn tagged.. hik3~ ^_^

unknown girl said...

@hazari
huhu..ada logiknya juga tapi x semestinya la..
baik jahat sesorg kn berbeza..

@nusana
hik3..tag only ^^

ana said...

pia mmg funny...hehe
kdg2, die suke wt lwk..
pling bez, die cool...
die xske gduh2..hehe:D

unknown girl said...

@ana
eh..ana...ana...hehe..
tau xpe :)
syg ana :)

Misz-sakura said...

hye awak... thanks byk2 ye sudi follow. sy dah try nak follow awk but tak boley, blog ad masalah tak dpt folo orang, entah nape la huhu. sori tau. in a meantime, insyaAllah i'll try to be ur follower once the prob's settle okei, sory tau =(..

unknown girl said...

@sakura

hye2..oryte.. its okla..anytime :)
yeke? cuba try tanye pakcik google ke..hehe~
chill :)