20110220

Contest kami pose cumey

salam...monin..
atas dasar men-busy-kan diri.. aktiviti ber-blogging dikurangkan sikit.. hee :p
camne pun kalau ada orang tag.. mesti berusaha nk join gak..
trimas kepada fiqas81 yg sudi men-tag =)


so..nak men-contest ini gamba
comey la kot...entah??
huhu..gamba time dinner..time ni memang sume dh gler..
gamba copyright from cikamiea
dinner theme: purple+black :D
really hv fun with them!

jap2..ada lagi satu..sebelum anta ini gamba:
kenapa anda join contest ni.....???
saya join sebab saya di-tag..saya join sebab bajet memang kami pose comey..
saya join sebab adiah wooo..menarik!
n
saya join sebab nk memeriahkan majlis...hehe :p


saya dengan ini meng-tag cikamiea, cik lover pink dan sesiapa yang telah membaca entri ini..hehe

sila klik sini untuk maklumat lanjut..
sekian..kembali ke seri pentas..eh2 silap kembali bekerja 
chill :D

6 comments:

Nur Solehah Rasali said...

camna ni sophie nk buat?

unknown girlz said...

@solehah
hehe..cmne er? klik kontest banner utk maklumat lanjut..

zOeY zAu YaH said...

g.luck..
saya follower baru.moh follow saya.ada tuto mekap n lain2..klik sini zoey zau yah ska-ska

hazari. said...

posing maut lah. hahaha..

amny.. said...

thnx joinn...


btw,nice..=D

best of luck k..;DD

unknown girlz said...

@zoey
hi2..slm kenal.. ok akn diterjah =)

@hazari
hahaha..tidak reti sama skali :p

@amny
wlcm =) okeh..tq2... =D