20110205

CONTEST SAHABAT SAYA COMEL

hi korg.. sory sory ..CNY ni mem-busy-kan diri dengan rakan2 n family..
camne banyak angpau?? 
trimas utk blog walking n komen2 :)
masa bw terjumpe la kontest ni di blog nameeroslan..
so..berminat nak join sebelum expired 8 feb ini :p



saya pertaruhkan gamba ini..hehe :)

cuba korg kira betul2 ada berapa orang dalam pic ini?
3?4?5?
hehe..lihat dengan teliti yer :)

sedikit informasi: gambar ini diambil di hadapan bank yer.. kitorg adalah classmate.. yg sengal..yg klaka..yg giler..
so..friendship ini sangat best menarik n tertarik..hehe
tapi?
sayang lagi.. walaupun masing2 dh further study.. n ada haluan masing2..
tapi friendship will never end :)
reunion jom??

nak join klik sini

8 comments:

little cart00n said...

lama gile kot elie tak join contest macam ni..heheh
gudluck btw sista! :)

ANIS said...

thanx coz join contest ni..
msti da 5 org kn..huhu

nati kamo like link yg cik anis ltk kt blog 2 k..
cik anis msukkn pic kmo dlm 2

Lylee said...

harharhar. kelakar teringat zaman muda2.

unknown girl said...

@little cartoon
gudluck toO :)

@anis
u r welcome..oryte.. :)

@lylee
hakhak.. comey jer :p

skygurlz said...

sesungguhnya dalam pic tue ada 5 org semuanya...hahaha..

unknown girl said...

@skygurlz
hahha..betul.. 5 yer ;)

ana said...

haha...ko de lg ek gbr nie..
bez sgt.. kte kuar same2..
smbl mkn aiskrim..haha

unknown girl said...

@ana
haha..mesti la ada lagi.. sgt best! :)