20110223

dia

ye la TU..

dia pikir dia HEBAT sangat...
dia pikir dia CUTE sangat...
dia pikir dia CUN sangat...

dia pikir dia JUJUR sangat...
dia pikir dia BAIK sangat...
dia pikir dia SUCI sangat...

dia pikir dia MULIA sangat...
dia pikir dia ALIM sangat...
dia pikir dia SETIA
 sangat...
dia pikir dia SEMPURNA
 sangat...
dia pikir dia SOPAN sangat...
dia pikir dia MALU sangat...
dia pikir dia PEMURAH sangat...
dia pikir dia LEMBUT sangat...
dia pikir dia TABAH sangat...
dia pikir dia BETUL sangat...

dia pikir dia SAYANG sangat...
.
.

.
.
.
.
TAPI dia X pikir yg ORG LAIN tak pikir dia sangat...
BOleh jalan la :p

kalau semua nak betul n sempurna susah gak kn?
kadang2 DIA kena la terima kekurangan..errmm..

ups..ada terasa? ini sekadar luahan perasaan ..sekian.. ceriakan pagi kamis ini dengan =)

re-entri from sayakitakami
**sorry la..gamba lately amat membosankan? dh buntu nk edit2 gambar ni.. totally rasa macam dah reti nk guna pic editor..aishhh..

9 comments:

kay_are said...

bese r manusie.. ske perasan die bagus sangat..

Farihah Ahmad said...

xterasa xterasa hehehhhh!!

hazari. said...

setuju sangat dengan entry nihh

unknown girlz said...

@kay-are
huhu..betul2.. manusia memang! *macam kite ni alien plak
hehe..

@farihah
bagus2.. uhuks2 :p

@hazari
trimasss =)

ïêmå å¢klê§ said...

saya xperfect tp saya awesome..
haha

unknown girlz said...

@ïêmå
haha.. xda org perfect..btw, bagus3..ada konfident diri :)

Iracy Cinte said...

weyh~
like..
nak reblog..
t Iracy kasi link!

Iracy Cinte said...

http://iqhwaniah.blogspot.com/2011/03/reblog-from-my-unknown-art.html

tq, dis is da link..

unknown girlz said...

@iracy
hyep2..oryte..bley jer..
tq for the reblog :)