20110311

beg simpan duit


weekend ini? plan jalan2? bagus2..hilangkan mood tak best n cheer up!!
dalam gelak2 tawa.. pastikan anda menjaga pasangan anda..eh2..
tu pun perlu gak..lagi penting jaga BEG SIMPAN DUIT ANDA..

faham2 la..memang azab kalau beg dompet@wallet@purse hilang atau TERcicir..tak pasal2 status PATI.
nak pesan: letak la no. tepOn anda..paling tak nanti manusia hati suci murni TERjumpa boleh cepat2 contact anda kan?? alamat kat IC kadang2 bukan yang sekarang plak..
polis??? yurp..memang boleh gak.. tapi procedure agak leceh.. diorg pun byk keje lain..almaklumlah~
**jgn letak no. pin ATM suda :p
boys n girls tc ok!

2 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

tapi sekarng susah nk jumpa orang yang nk call balik bila jumpa duit depan mata...

iema kalau jalan2 letak duit kt kocek suar....sebab mmg takut kalau2 terlupa letak...

unknown girlz said...

@iema
huhu..betul2.. tapi kena pikir,kalau kita yg kena cmtu one day..

hehe..bagus2.. :D