20110308

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE

contest tag got from kisahnye.. trimassss :D
jenuh gak selongkar folder2 gambar..

btw..kontest ini dianjur oleh meandkbe-mylifestarthere..
banner--> budak ni betul2 have fun la!!
huhu..gambar yang xdela splash mana ..baru perasan.. folder gambar di LWOT pun xda splash3 :p
so..gamba ni jerla..
have fun gler with banana boat!!
plus++ sampai terputus tali pemegang kot..ups..sbb punye pegang kuat2 takut jatuh..
tapi seb baik bro yg bwk tu sporting + kacHak la gak..
hadiah yang siyes menarik.. 
PEMENANG UTAMA
Underwater LOMO Camera + Film ISO 400.
4 HADIAH SAGUHATI
1 jelly lens untuk setiap pemenang saguhati


TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
10 MAC 2011 -> 11.59PM

saya tag nora n sape2 yg ada masa lapang nk join :D
all d besH..

6 comments:

nora said...

sangat best ok hadiah dia
alaaaaa ni yg mencik ni
takde la pulak gambar splash splash ni kan
arghhhh geram geram
saba noa saba
senyum senyummmm ^_^

katahatiku said...

cmner nk join ni????x phmla..huhuhu

unknown girlz said...

@nora
tau xpe.. mane tau ada rezeki..hehe..
LoL yeke..hehe.. g terjun mana2 kolam cpt2 :p

unknown girlz said...

@katahatiku
awak ikut step2 kat sini:
http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

pepahal xfhm gtau jer sy @lebih afdal tanye penganjur kontest :D

fiqkbe said...

banana bot mmg best =D

terima kasih sbb join contest fiq. semoga berjaya =)

unknown girlz said...

@fiqkbe
tau xpe..sgt besH!
okey :D