20110310

Contest: Sukan Itu Bergaya by nazu

nazu tinggal bau jejak kat chat box saya.. lama postpone sbb???.. ok..join2 :D
ada 6 step yer :)
1.copy banner ini okeh..gaya itu penting..hehe :D

2. SATU gambar atau video ketika anda bersukan.
(ingat tak? ada entri pasal banana boat..?? sebelum bergembira dengan banana boat,kitorg canoeing @ berkayak)
2.5. slogan "Sukan itu bergaya kerana......" [ tidak lebih daripada 20 patah perkataan ]
      kerana???? gaya-gaya yang terjadi adalah semulajadi dan tiada nk control2 ayu@macho.. sebab dah   
      mind set nak menang atau nk sihat atau nak bergembira..so,sukan itu sgt membuatkan kita akn bergaya!! :p *merepek suda. 

3.Tulis satu perenggan [ melebihi 20 patah perkataan ] mengenai sukan kegemaran anda..
  alamak dh lama x buat esei..  suka kegemaran saya ialah futsal.saya suka main futsal@bola..(ganaz ke??) join main futsal since sem 1.. memang bestla..awal2 kaki bangku,tapi setelah di train oleh seniO,bakat terpendam kian terserlah..cewahh.. 
 ini kenangan dulu la.. sekarang dah kaki bangku balik..teringin nk aktif balik?ada sape2 perlukan pemain kaki bangku?? haha :p (x macam karangan budak2 kn?)

4.follow nazu

5.tag 4 orang 

6.hantar link kat nazu klik sini

Tarikh tutup contest ni : 19 Mac 2011 [ sekiranya tiada apa-apa masalah ] 
ditunda hingga 3 April 2011 

8 comments:

nora said...

teserlah ke-bergaya-an disitu :p

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

unknown girlz said...

@nora
hahaha..ayt xtahan ar :p

kay_are said...

thanx sebab tag ye?? nanti wat =)

unknown girlz said...

@kay_are
okeh..anytime b4 expird .. :D

syaza nazura. said...

thanks join!:D sorry lambat komen entri, baru balik dari umrah, :)

unknown girlz said...

@syaza
hehe..yeke? alhamdulilah.. its ok,anytime :D

kay_are said...

x jumpe gambar bersukan T__T

unknown girlz said...

@kay_are
hu3.. nak wat cmne.. g lari2 kat luar sana.. :D

its ok la xde..nvm :)