20110324

lepak time


@shabu-shabu ..yum3

again.. another weekend in march..
again.. spend your weekend happily..
beside sleep all day.. ehemmm :p

how did you spend your weekend??
for me: 
FOUR WAYS TO BE HAPPY :
- melalak
- tidur
- merempit laju2..!!
- hv fun ngan member :D

mood pagi ini: tak sabar nak cuti esok.. wee.
because.. esok nak shoppinnnggg~..wee
so,happy weekend..
tc! tc urself! tc ur MONEY :D

5 comments:

my name is Yana said...

happy weekend dik..sophie tu nama adik jugak ke?kan best nama tu...internet slow,harini baru boleh komen tu pun dh berapa kali mencuba.. :)nanti if akak wat G.A or contest adik joint lah yer ajak kawan2 memeriahkan blog comot akak tu,adik minat edit photo yer,sama dgn akak but asyik tk sempat je nak buat hobi tu..hehe...

Tasha said...

seronoknya bila bersama

unknown girlz said...

@yana
(first time dpt komen paling panjang)
yups..saya la tu..cmne bley terKantoi ni..hehe :D

okies..jgn lupe tag saya nanti,feel free to join it :D

yups..kita serupa~

@tasha
yups..best :D

Farihah Ahmad said...

alaaaa kenapa merempit laju2 kena strike. nak nak....

unknown girlz said...

@farihah
haha..jangan jangan :D