20110307

to be a better man


to be a better man?? man=human :D
ups..sebelum tu ini bukan kontest..haha :D

tajuk entri macam lagu robbie williams plak.
"..As my soul heals the shame 
I will grow through this pain 
Lord I'm doin' all I can 
To be a better man..."  

.huhu..suke ini lagu! <--xde kaitan
okeh3..

"gambar diatas..ala2 cam movement?..erm.. apa yang sy nak cuba merepek ialah we can be a better man kalau kita nak..sebab x ada orang yang sempurna kan?"
actually background saya bajet budak computer la.. kadang2 jumpa orang yang bukan dari background yang sama "la..menda simple ni pun x tau?"bajet hebat tetiba.. :p
tapi?

bila jumpe orang yang lagi lagi lagi xpert n berpengalaman.. wah! yg ni pun saya x tau.. segan nyer la..rupanya banyak3 lagi yang sy tak tahu .. :D
for me:
"selamanya kita akan jadi pelajar..sebab belajar tak ada titik noktah unless dah tett..tett

konklusinya : xyah nak berlagak la..ups~

8 comments:

Sachiko said...

Salam.
Hm, "selamanya kita akan jadi pelajar..sebab belajar tak ada titik noktah unless dah tett..tett"..- I like this.
Because of that, in Islam, there's no border in searching for knowledge, even you're young or old, rich or poor, you're still can accumulate knowledge..even though sometimes, yes we do feel bored in our life as a student still we still have to learn.
Best of luck to you.

unknown girlz said...

@sachiko
hye..
yurp..like urs too..glad to hear tat!
all d besH to u tOo =)

nora said...

takyah nak belagak la
...betul betul betul

ENTRY HOT : Senyum ^_^

unknown girlz said...

@nora
hehe.. *upin ipin plak :D

AngahSayang2314 said...

apa pun dimana berada tetap la kita kena cari ilmu tul tak??

unknown girlz said...

@angah
sangat betul..antara nak atau xnk je :D

ïêmå å¢klê§ said...

berlagak ngn kucing boleh la..
kalau ngn orang nak berlagak tibe2 die tunjuk skill mau sorok muka bawak keja nnt...

unknown girlz said...

@ïêmå å¢klê§
hehe..tau xpe..kucing pun mls nk layan :p