20110430

seminggu

*pic hiasan semata-mata
di snap di kampung saya,perak :)

seminggu? apa yang seminggu?
actually.. dah seminggu dah penjarakan diri sendiri di rumah :p
bosan? mane de la (tipu sangat ni!)

seminggu? apa yang berlaku seminggu ini?
actually.. terkejut sikit ( tipu lagi ni!)
jalan tar di luar rumah dah berturap tar baru...ahha :D

"" begitulah katak di bawah tempurung (eh..saya bukan katak)

ok3.. macam mana pun..
"SELAMAT HARI PEKERJA 2011"
dan kepada saya dan yang berkaitan :
"SELAMAT MENANAM ANGGUR " (rezeki masing2 ada.. yang penting jangan give up) :D

life :: peace. chillax.

jap..siapa ada join semalam :: soundmachine-indie-goodness-volume-3..????
sangat jelous di sini.. 
sebab sebenarnya..
seminggu ini:
kesihatan x mengizinkan..huhu.. but im feel much better now.. Alhamdulillah :)

5 comments:

faraHanAtiQahZaini said...

bosan ye?

jom singgah baca
http://farahanzaini.blogspot.com/2011/05/worlds-fair-anniversary.html

heheh, slmat ari pekerja~
all da best!!

ZWAN SABRI said...

Skali skala penjarakan diri kat umah pun okay jugak.. HEHE..
btw, semoga cepat sihat k.. ;)


MySuaraBlog: Selamat Hari Pekerja

unknown girlz said...

@faraHanAtiQahZaini
bosan sebenarnya..
oke.. tq :D

@ZWAN SABRI
hehe..penjara yg macam2 ada :p
oke..tq too :D

Farihah Ahmad said...

eeeee penjara di rumah sgt besttttt

unknown girlz said...

@Farihah Ahmad
haha..banyak pegawai yg penyayg ;)