20111012

cita dan cita

holla...

Semua orang ada 'wishlist' kan... @impian @cita
sama ada mustahil,pelik,tak masuk akal...lagi2  bila sudah bekerjaya,keinginan macam2! 
sama ada nak jadi macam sekian2.. nak beli yang macam sekian2.. n dll (:
tak salah punya impian...mimpikan itu, impikan ini.. kan? kereta impian? rumah impian? pasangan impian? eh,haha :D
yang salah bila kita lupakan ilahi, keluarga n dll. untuk impian itu..bagi saya, orang macam ni tak kemana lah..huhu~

dah macam kaunselor tak bertauliah plak dah. =p
ok la.nak cakap 'wishlist' saya..

  • bestnya kalau dapat travel around the world.. (: especially nak pegi venice city! n for sure mecca.
  • best lagi kalau ada cafe' sendiri! deko sendiri, colour theme? mesti la my fav. colour..cipta menu sendiri. cool-lah (: Suria Station(gambar hiasan)
  •   yang ni,insyaAllah masa terdekat. cewahhh~ nice huh? not typical warna hitam..
  • ok.next.. kalau orang yang rapat dengan saya mesti tahu saya 'gila' kereta apa.. mini cooper! *jangan gelak lah!,t aku drive ni baru korg gelak puas2* 
  • dan.... pasangan impian? ni banyak sgt layan cerita jiwang karat la ni. kuang3~ nak macam awal ashaari dah la.. haha =p
  • n etc. *t panjang sangat plak nak list out* 
SEMUA orang ada IMPIAN tetapi TAK semua impian TERCAPAI” -so, kita ni hanya manusia biasa BERSYUKUR DENGAN   APA YANG ADA.. (:

No comments: