20111105

bila rindu...

bila rindu...
bila rindu nak ber-blogging..
update-lah! :p


cerita ape ya..o,minggu lepas saya konvo...wee.. Alhamdulilah..inilah hasilnya setelah 3 tahun berlalu~!!

3 tahun..?? pejam-pelik..makan-tidur.. assignment-cuti... happy-sedih.. junior-senior..
bak kata pepatah..
"bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian..."

tak dinafikan..masa bersusah-susah.. bukan susah sorg2 la.. kawan2, keluarga selalu ada.. cuma,kadang2 saya bukan seorang yg suka share apa yg saya rasa.. unless, mood nak share tu datang..apa2 la.. heee :p

antara saya dah belajar dan faham dan alami tentang kehidupan:
"Bila sese0rg tak jawab sama ada sudi hulurkan bantuan? Terus tanya macam2. Kemungkinan ialah 'n0' " - kawan mmg macam2,faham2 lah..

"kawan yg baik... bukan baik dari segi segalanya... ada kurangnya... belajar terima kritikan dengan hati terbuka" - luahkan..jangan makan hati banyak2 (:

"buat kerja jangan bertangguh, jap lagi tanggung-lah akibatnya sendiri.. tettt~" - apa lagi,assignment la.haaaa.. 

"gagal sekali bukan gagal selamanya.. kegagalan itu sebenarnya guru yang terbaik! yang penting jgn pernah putus asa~" -fail n repeat2 paper n etc..think positive! pasti ada hikmahnya.. 

lagi macam2 sebenarnya pengalaman suka duka ada.. 
ok,
tahniah la kepada sesiapa yang dah grad! n bakal2 grad... kebanggaan mak ayah kita! bakal2 pemimpin negara. hee..
good luck~~

8 comments:

Farihah Ahmad said...

happy graduating!!




and salam eidul adha :)

Hans said...

tahniah :-)

unknown girlz said...

@Farihah Ahmad
heee.thanks! (;

@Hans
thanks too (:

Cik Cura said...

tahniah

=)

topijerami90 said...

saya pun baru graduate gak,:)

unknown girlz said...

@Cik Cura
hye! tengssss ;)

@topijerami90
wah yeke *giv me 5*

cintauntukkita.blogspot.com said...

tahniah!

unknown girlz said...

@cintauntukkita.blogspot.com
terima kasih!