20120124

oh lelaki idaman

assalamualaikum ;)
happy cny ! limau2 n byk dpt angpau???untungla klu dapat hee
btw kembali ke tajuk entri hehe
setiap org mesti ada ciri2 yg diinginkan pd psgn idaman kan kan
pada saya....
yang penting mestilah jaga solat jaga akhlak..

kalau yang ciri2 sampingan....
*suke lelaki ada kumis haha terselah ciri2 ke-macho-an disitu
*yg bajet ala2 ahli muzik pun cm romantik gak, gitar ke piano ke
*yg main sports pun lagi nmpk gagah berani gitu suke tgk laki main futsal lari sana lari sini dah GOL..hebattt
*pandai bergaya pun ciri yg bagus juga maknanya dia pentingkan penampilan n kebersihan walau muka tak hensem mane heee no offense
*yg jenis pemikiran jauh pun bagus rase ada la nampak masa depan ye tak?

Tapi......
Itu semua hanya impian angan2 tapi realitinya.........jarang2 seindah angan2 huhuhu

Drama filem hanya dunia fantasi semata2 pada akal logik wujud ker lelaki sesempurna begitu??
Sebab setiap org pun tidak sempurna kan tapi kita boleh berubah menjadi lebih lebih lebih baik

Org kata: jangan cemburu pada orang yang couple cemburu pada orang yang dah kahwin yang hidup bahagia huhuhu :)

8 comments:

Iffah Afeefah said...

xske berkumis


erk cmburu sgt ngn org da kwen

unknown girlz said...

@ Iffah Afeefah
hehe,lain org lain idaman hati :)

tau takpe :p

Hans said...

lelaki dan wanita saling lengkap melengkapi
beberapa ciri itu ada pada saya lah
hohoho

unknown girlz said...

@Hans
yupss tat so true :)
ehemm.ehemm. haha~

Hans said...

hehehe
eh, nak minta tolong kamu


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

unknown girlz said...

@ Hans
gud luck!

kay_are said...

setuju! drama tv hanya khayalan semata.. takde manusia perfect camtu

unknown girlz said...

@kay_are
huhuhuhu, tau takpe.. klu wujud pun bertuah la orang tu :p