20120323

macam biasa lah..

240112...esok 240212

maknanya dah sebulan tak update ini blog :p hehe,apa khabar? assalamualaikum semua ;)
dah nak sebulan juga saya ber-kehidupan baru..
kembali ke status 'student'.. Alhamdulilah dapat sambung belajar,semoga kali ini lebih lebih bagus dari yang dulu.. insyaAllah....

so,macam biasa lah.. kehidupan baru, kawan baru, roomate baru, baju baru n etc. awal2 home-sick jugalah.. hahhaaha XD

macam biasa lah..  ada rasa excited, happy, bersyukur,bersemangat tapi macam biasa lah juga.. ada perasaan negatif datang kacau, tapi kena fikir positif kalau tak rugi jer masa nak layan perasaan begitu XD

satu yang aku pegang kata2 orang kuat fakulti saya:
"be good be smart, respect PARENTS, LECTURER, & OTHERS, we are all khalifah of Allah ;)".

ganbatte and DONT despair and never loose hope! [=

3 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

gud lak in ur life.. blajo rjin2..hehe ;p

anyway.. mmg lama tgu update trbaru..finally..haha

Raz Veinz said...

Good luck on your study :-)

unknown girlz said...

@CINTA UNTUK KITA
hehe,oke mesti rajin2 kan diri..
o really>?? tengsss (: