20110222

pemikiran

credit to pimpmyspace)
pemikiran..
anda tengah berfikir? tengah berfikir entri apa yang bakal saya merepek lagi..?
al-kisahnya semalam.. chatting dengan seorang mamat ini.. chat about our future..(mcm couple plak)
chop2.. bukan pasal kawen2 or apa2.. apa yg mamat ini cakap cam apa yang saya nk cakap,tapi x pernah TERcakap kat sape2 lg la.. (term "sokong2".."betul2".. )hehe

tapi pasal satu topik ni la.. adalah..rahsia.. hehe :p
tetiba jad excited sebab .. wahhh..tak sangka ada gak orang berfikir macam saya.. selama ni asyik jumpe orang yang errrrrrrrrr... pemikiran sama jer.. bosan! nk camni-camni n camni..
huhu..tapi saya x bantah la apa yang diorang plan.. 
all d best la kat mereka2 =)

masing2 ada pemikiran masing2 kan.. masing2 ada kesulitan masing2 kan..masing2 ada minat masing2..
senang cerita semua berbeza la..
kalau nak berfikir benda2 penting? biarlah.. logik..campur2 kreatif sikit..kritis2 skit..
n yang penting.. HAPUSKAN PEMIKIRAN NEGATIF!

kalau jadi pemimpin cth macam PM.. mesti lagi sakit pale nk fikir macam2 kn??

2 comments:

SPEK HITAM said...

hooooo, im guessing who's that guy mama! hhaha

unknown girlz said...

@spek hitam
wooo.. juz nobody.. classmate jer =)