20110206

100 !!!

pe yg 100?
100 hari?
100 kali?
100 minit?

hehe... followers yg ke100..
jeng..jeng... tahniah.. untuk pija :)
alamak x mampu nak bg hadiah apa..maaf sangat.. cuma boleh tolong promosi blog anda :)
apa yang menarik tentang blog ni??????
DUNIA TANPA SEMPADAN :)


apa lagi jom terjah blog beliau dengan klik disini


jutaan dan ribuan terima kasih kepada 103 followers yg lain.. sangat menghargai susah payah korg jadi followers blog saya.. semoga terus menyokong..
saya akan berusaha mencari idea menarik untuk setiap post yg akan datang :)
-------------------------------------------

esok isnin???
kalau nak skip hari ni boleh?
malas.....malassssss...rase nak sambung cuti jer.. hakhak..
berangan jer la +_+
selamat ber-hari isnin la korg ye =)
& jgn lupa sila klik LIKE untuk link ini:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184610728245165&set=a.184180771621494.37979.184167101622861

4 comments:

papabear said...

tahniah... dah makin byk follower. meh saya tambah satu lagi haha :)

~ PIJA ~ said...

salam dik..

akak pun tak perasan menjadi folower yang unik kat blog ni..yang ke 100 eh..takde adiah ape2 ke?

anyway..keep in touch ok..:)

tq for the promosi..

Mr. TN_SkY said...

hehehe..good2..keep on blogging oke? :-D


KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

unknown girl said...

@papabear
haha..trimas2 :)

@pija
ye saya... alamak ..tak mampu lg nk bg2 adiah.. pendptn pn xde ni..oryte :)

@tn_sky
i will..i will.. :D