20110822

#DiAsramaSayaBelajar

 twitter trends. macam menarik.


nak kata asrama tak la ..sebab tak merasa asrama sekolah. panggil 'kolej'. merasa hidup macam 'asrama' since masuk u part 1-2 KT.. part 3-5 SI..


awal2. memang cam..pergh! hidup berdikari?? agak sadis la.. sudahnya macam2 pengalaman ditimba. ;) 


dan sebenarnya benarnya... saya amat b'harap diorang yang pernah spent time bersama tak lupa la saya walau punyai berjuta kawan nanti. huuu :') 


********************

5 comments:

SPEK HITAM said...

hahahah den punye tu negetif ngeh3. thankies mentioned me. teringat dolu2, macam mane boleh lupe baju rendaman sendirik yak? conpius T_T

unknown girlz said...

@SPEK HITAM
haha.kelakar bila teringat =p
takpe2.. kenangan3~~~

nurul amira said...

kolej sekarang jiran sebelah tak kenal..tak boleh nak singgah2..haha

asnizaziz said...

masa kat asrama dlu, seram bila ada yg kena rasukk..huhu

unknown girlz said...

@nurul amira
haha. tak fun la camtu.. mesti keje mira study je ni =)

@asnizaziz
huhu.ada pengalaman gak. tapi tak berani nk pegi tgk =p